Stroming Heerhugowaard review

Algemene beschrijving

Puur en heerlijk, aldus Stroming. Dat willen we natuurlijk zelf meemaken!Stroming Heerhugowaard interieur

Vlak naast het winkelcentrum van Heerhugowaard (Middenwaard) en op het Coolplein, zit restaurant Stroming. Ideaal om even te gaan zitten als je net hebt gewinkeld! Het ziet er allemaal piekfijn uit van binnen, ruim opgezet, modern en fris.

Hondjes zijn er welkom en voor de kinderen is er een eigen speelkeuken met verschillende speeltjes.

Stroming Heerhugowaard koffie BruleeEten en drinken

We beginnen op aanraden van een vriend van ons met een heerlijke speciale koffie Brulee in een woord om van te smullen! Mijn lunchpartner is eigenlijk helemaal geen zoete kauw, maar deze drinkt hij ook vol genot op. Je krijgt gratis bij elke koffie slagroom met een likeurtje.

De kaart van stroming is uitgebreid (met meer dan voldoende vegetarische gerechten) en alles is gemaakt van pure ingrediënten uit Noord-Holland.

De bediening is niet heel erg vlot en het duurt allemaal wel wat lang voordat we ons eten Stroming Heerhugowaard omelet met prei en champignonsen drinken krijgen, maar dan krijg je ook wat! We zijn gegaan voor een kip club sandwich en een omelet met prei en champignons (keuze uit licht bruin of donker bruin brood). De broodjes zijn zeer royaal bedekt en het smaakt lekker. Het brood is kraak vers! Met nog een verse jus d Stroming Club Sandwichorange erbij is de lunch helemaal compleet.

Voor 28 euro in totaal hebben we heerlijk gegeten en nu 2 uur later zit ik er nog vol van 😉

Weetjes over Stroming

  • Wifi gratis beschikbaar (vraag aan de serveersters voor het wachtwoord)Stroming Heerhugowaard kinderhoek
  • Kindvriendelijk (ze mocht er heerlijk rennen en de speelkeuken is ideaal, daarbij is er in de toiletten van de dames een verschoningsplank voor de allerjongsten)
  • Ze maken gebruik van biologische en streek producten
  • Uitgebreide koffie kaart en menukaart (ook volop vegetarische recepten)
  • Zit naast het winkelcentrum (shoppen en eten)
  • Meer dan voldoende parkeergelegenheid
  • Live muziek op de vrijdagavond

Doelgroepen beoordelingen

Gezin: Er is aparte speelhoek voor kinderen en je kan ze goed blijven zien. Ze hebben ook een aparte kindermenu en iedere zondag van de maand heeft Stroming een gezellige kindermiddag!

Honden: Zijn welkom! 

Vrienden: Zeer geschikt, er zijn namelijk genoeg plekken ver van de speelhoek vandaan en tevens is er een terras bij lekker weer.

Date: Stroming is ruim opgezet en dat biedt privacy. daarbij zijn er ook wat tafeltjes wat gedekter opgesteld (en mocht de date niks zijn, kun je daarna je teleurstelling weg winkelen 😉

Zakelijk: Zeer geschikt, gratis wifi, grote ruime tafels om aan te werken en voldoende privacy

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.