Over ons

Hoe hebben wij reviewers elkaar leren kennen?

10 jaar geleden sprong de vonk over op ons werk 🙂 Niet op liefdesgebied maar wel een mega klik als collega’s, welke is uitgegroeid tot een super leuke vriendschap. Bijpraten over het werk en over het leven, over onze bloopers en wijsheden doen we altijd onder het genot van heerlijk koffie/ verse munt thee en een heerlijke lunch (ja, werken doen we echt op het werk 😉

Hoe zijn wij op het idee gekomen om deze site te beginnen?

Toen we voor de verandering weer een keer gingen lunchen, stuurde Brenda een paar dagen later een mailtje met als onderwerp ‘Briljant idee’. We hebben onze creativiteit samengevoegd en zo is de website uitlunchen.nl ontstaan. We kennen inmiddels zoveel leuke restaurants, dus een site met leuke restaurants waar je heerlijk (of niet) kunt lunchen, humor, reviews … en nog vele andere leuke tips!

Wat kan je vinden op onze site?

Op een zondag hadden wij ons eerste werkoverleg 😉 en hebben wij al onze ideeën op papier gezet. Op onze blog komen reviews van leuke of minder leuke restaurants in Noord- Holland, met foto’s en/of bewegende beelden in een humoristisch jasje. Een site zonder poespas en uiteraard onze eerlijke mening! We hopen je natuurlijk te inspireren om het ideale restaurant voor jou of jullie te vinden voor elke gelegenheid, waar je helemaal op je plek zit inclusief heerlijk eten en drinken. Of het nu met je gehele gezin is, met vrienden of met je hond, we houden er allemaal rekening mee!

Wij

Annette en Brenda

 

 

 

 

 

 

 

Tadaaaa…..Hier zijn we dan en wat een creatieve foto, toch?! 😉

Wij zijn dol op uitlunchen en willen graag onze ervaring met jullie delen.
Maar ook tips en andere ideeën van onze lezers zijn natuurlijk van harte welkom!

Wil je ons volgen? Leuk! Wordt vrienden op facebook volg ons op twitter.

Have fun!

Liefs,

Annette en Brenda

Overige beoordelaars

Wij kunnen veel zelf beoordelen, echter hebben we voor sommige zaken nog wat extra kritische ogen achter de hand.

Hondvriendelijkheid: Deze brave viervoeter helpt ons bij het beoordelen van de hond vriendelijkheid in het restaurant. Hij is al wat ouder, dus ook wat kritischer. Hij houdt erg van een waterbakje in het restaurant, misschien wel een snoepje of aaitje van de serveersters.

Kindvriendelijkheid: Twee meiden helpen ons bij kind vriendelijkheid.  Aangezien ze al heel vaak met ons zijn meegaan, weten ze ook wat belangrijk is. Ylana (3,5) kijkt vooral of er speelgoed is (of misschien wel een tv), kan ze een beetje rennen, krijgt ze misschien wel een snoepje en hebben ze iets lekkers te eten. Lyonne (0) vindt vooral belangrijk dat ze lekker kan slapen in de kinderwagen (kan deze naast de tafel staan?), kan mijn flesje makkelijk opgewarmd worden en krijg ik af en toe een lief lachje van iemand anders dan Annette en Brenda.

Vriend/vriendin/date vriendelijkheid: Natuurlijk gaan we vaak met elkaar uitlunchen, echter regelmatig gaan we ook met andere vrienden uitlunchen. Das mooi, want dan kunnen zij meteen testen wat zij van het restaurant vinden. Op het gebied van daten, hebben we natuurlijk voldoende ervaring en ervaringsdeskundige om ons heen 😉

Reacties zijn gesloten.