Gasterij Nieuw Westert Egmond Binnen review

Gasterij Nieuw WestertAlgemene beschrijving

Na een heerlijke wandeling door de duinen van Egmond en het strand, zijn we neergestreken op het terras bij Gasterij Nieuw Westert (voormalig Anno Nu). Een oude boerderij waar je op het terras heerlijk kunt loungen, terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het speelbos of het speelhuis. Ook binnen is het goed toeven, gezellige sfeer met open-haard. De bediening is erg vlot en vriendelijk.

 

Eten en drinken

De menukaart is anders dan hun voorganger Anno NU, standaard gerechten en minder exclusief. Ze richten zich waarschijnlijk op een ander publiek. Wij hebben gekozen voor boerenbrood met tonijnsalade, een verse jus en cola light. Het brood was heerlijk knapperig en vers, maar de zure smaak van de kappertjes overheerst en ze zijn erg scheutig geweest met de sla. Na het verwijderen van de kappertjes en de sla, hebben we ons broodje lekker opgegeten. De kosten voor dit broodje  € 6,50. Als afsluiter namen we nog een verse muntthee.

20140426_172125

Doelgroep beoordeling

Gezin: Zeer geschikt voor een gezin! Kinderen kunnen lekker spelen in het speelbos of speelhuis terwijl pa en ma heerlijk op het terras kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Vrienden: Zeker gezellig om hier met je vrienden te genieten van een lunch!

Dating: Heb je met je date gewandeld in de duinen van Egmond? En was het geslaagd? Sluit je date hier dan af met een hapje en drankje.

Zakelijk: Je kunt hier zakelijk afspreken, maar Gasterij Nieuw Westert is slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Je afspraak dient wel over een auto te beschikken.

Weetjes over Gasterij Nieuw Westert

  • Leuke ambiance voor een huwelijk, kinderfeestje, familiefeest of kleinschalig bedrijfsevenement.
  • Bosrijke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen, sporten, paardrijden.
  • Niet ver gelegen van het strand van Egmond aan Zee.
  • Voldoende parkeergelegenheid.
  • Bij mooi weer is het terras open.
  • Kindermenu, speelbos en speelhuis voor de kinderen.
  • Gratis Wifi.

Adres: Oude Schulpweg 18, 1935 EN Egmond-Binnen www.nieuwwestert.nlSpeelhuis

Nieuw Westert is elke dag geopend vanaf 9.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.