Hartog’s Boterham Amsterdam Review

Algemene beschrijving

Hartog's Boterham

“Bij ons bestel je een dubbel belegde boterham in een wegwerp broodtrommel. We verkopen de best belegde boterham en de lekkerste koffie voor de laagste prijs.” Aldus de website van Hartog’s Boterham.

In een overvolle zaak, zie je al meteen dat Hartog’s Boterham ook een bakkerij is. Je kunt er ook je brood kopen, maar je kunt ook kiezen voor heerlijke hazelnoot koek of tomaat-olijfbroodje. Er is voldoende keus uit lekker oer hollandse bammetjes. Dubbele boterham ouderwets belegd met bijvoorbeeld pindakaas, tonijnsalade of gewoon jam. 

Hartog's Boterham toonbankEten en Drinken

Ik kies voor een omelet met kaas, het eitje wordt meteen achter de toonbank klaar gemaakt. Je kunt ook nog kiezen uit verschillende soorten brood (zoals spelt en rozijnen). Daarbij neem ik een wortelsapje.In de eetzaal kun je plaatsnemen terwijl je broodje vers wordt belegd achter de toonbank. Zo groot is het niet en alle tafeltjes zitten vol, buiten op het terras is ook een optie, maar het is nog net iets te fris (daarbij is het uitzicht op de wibautstraat ook niet fantastisch). Gelukkig staat er ook een hele lange tafel, waar je aan kan zitten. Het publiek is gemêleerd, van zaken mensen, tot studenten  tot gezinnen.

Het broodje is lekker simpel, maar erg lekker. Het sapje is heerlijk, maar klein is ook wel echt klein. Omdat het zo druk is, besluit ik niet om nog een broodje te nemen of koffie met iets lekkers erbij.

Al om al, heerlijk gegeten, maar het is niet een restaurant om uitgebreid te lunchen. Het is uitermate geschikt voor de snelle hap of voor een lekker gezond no nonsens broodje voor onderweg.

Weetjes over Hartog’s Boterham

–          Hondjes zijn in het eetgedeelte niet welkomHartog's Boterham uitsmijter
–          Gratis internet
–          Consumptie niet verplicht
–          Altijd vers gebakken brood
–          Bij goed weer kun je ook buiten zitten

Beoordeling doelgroepen

Gezin: De eetgelegenheid is klein en er is geen speelgoed. Wel kan je er gewoon een simpel broodje pindakaas bestellen voor de kids.

Vrienden: Geschikt voor een koffie afspraak of lunch, de ruimte is echter beperkt.

Date: Iets minder geschikt aangezien het iets kleiner is, echter als je in de buurt woont kun je bij een mislukte date lekker snel naar huis.

Zakelijk: Geschikt: gratis wifi, ik zou echter niet rond lunch tijd er gaan zitten ivm de drukte.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.