De Bolle Buik Heerhugowaard review

Algemene beschrijving

De Bolle Buik is van alle markten thuis, je kunt er (pannenkoeken) eten, spelen in de grote speeltuin en Pannenkoekenhuismidgetgolven. Dus ideaal als je met de kinderen erop uit wil! Zij kunnen zich uitleven in de grote speeltuin voor maar 1 euro, terwijl de ouders lekker op het terras zitten. Je kan genieten van de pannenkoeken of met z’n allen gaan midget golven voor slechts 3 euro!

Eten en drinken

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik niet een mega liefhebber van veel op mijn pannenkoek, maar toch heb ik voor deze keer een beetje gek gedaan 😉 Voor 15 euro heb je 2 De pannenkoekenpannenkoeken, ik koos voor de kaas en champignons en mijn partner voor de kaas, spek en champignons. Helaas houdt onze dochter niet van pannenkoeken (ja, echt waar), maar voor kinderen zijn er ook leuke kinderpannenkoeken in vorm van een varkentje. En mochten pannenkoeken echt je ding niet zijn: ze hebben ook nog tosti’s en uitsmijters!

Al om al was de pannenkoek, lekker en snel Drinken Bolle Buikklaar. Het drinken komt voor 1,75 euro wel in hele smalle glazen. Daarin tegen komt de limonade weer een mega kan. Koffie is eigenlijk net als thuis, in een simpel koffie kopje die ook thuis hebt, maar ja daar is natuurlijk niks mis mee. Ik zou er niet speciaal voor om rijden om  hier te eten, maar als je in de buurt bent en je hebt kinderen of een verjaardagsfeestje, is het ideaal.

De kinderen hebben zich uitermate vermaakt en daar gaat het natuurlijk om!

Weetjes over de Bolle BuikSpeeltuin Bolle Buik

  • Erkend pannenkoekenhuis
  • Ze zijn het hele jaar geopend, maar niet elke dag
  • Kosten speeltuin 1 euro en kosten midgetgolf 3 euro

Beoordeling groepen

Gezin: Ja, dit is ideaal voor het gehele gezin. Kids kunnen lekker spelen en papa en mama lekker in op het terras.

Vrienden: Als je vrienden hebt met kinderen, is het heerlijk om hier af te spreken. Dan kom je namelijk ook nog eens toe aan praten, aangezien de kids lekker zelf kunnen spelen. Zonder kinderen kan ook, maar dan moet je wel echt van pannenkoeken houden!Interieur Bolle Buik

Honden: Zijn niet welkom.

Date: Ik zou er niet met mijn date gaan zitten.

Zakelijk: Er is niks zakelijks aan de Bolle Buik…..

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.