Het Gulden Vlies Alkmaar review

Algemene beschrijving

Heb je heerlijk geshopt in Alkmaar? En wil je iets anders dan de Mac Donalds, een broodje van de Hema of V&D? Dan is het Gulden Vlies een aanrader! Op een steenworp afstand van de binnenstad ligt Restaurant het Gulden Vlies. Ze hebben een heerlijk groot terras, binnen is het ruim opgezet en het interieur is klassiek maar wel fris en fruitig.

Toffie KoffieBij binnenkomst worden we vriendelijk begroet door het personeel en onze trouwe viervoeter is ook welkom! Langzaam aan stroomde het Gulden Vlies vol met winkelend publiek.

Eten en drinken

Ze hebben een grote keuze uit speciale koffie met drank, maar aangezien het 12 uur s middags is lijkt me dat geen goed plan. Maar gelukkig hebben ze ook een toffie koffie, ook geen straf! De lunchkaart is uitgebreid en voor de kinderen hebben ze ook gewoon een broodje hagelslag, pindakaas of jam. Kip sate Ik ga voor een warm broodje met geitenkaas en mijn lunchpartner heeft een wat stevigere trek en gaat voor een kipsaté. Binnen no time hebben we werkelijk waar een perfect opgemaakt bord voor ons staan! Wow, dat ziet er super uit! Een tafel naast ons, krijgt ook een heerlijke lunch geserveerd en zitten ook vol verbazing te kijken hoe mooi het bord is opgemaakt! Geitenkaas Echter als we iets beter kijken, zien we dat de kip wel een beetje weinig is en dat ik meer brood heb dan geitenkaas…… echter de smaak is heerlijk en het oog wil ook wat 😉 De bediening is zeer attent, volgens mij zijn we wel 3 keer langs geweest om te vragen of alles naar wens was, complimenten! Verse munt tee Met nog een heerlijk verse munt thee (zie het grijp grage handje naar het koekje 😉 en een werkelijke ijs koude cola toe, zijn we voldaan.

Weetjes over het Gulden Vlies

  • Gratis internet
  • Tot aan de zomer live muziek
  • Groot assortiment verschillende biertjes
  • Verschillende evenementen tot aan de zomer (zoals bijv. een moederdag brunch of het WK)
  • Vlak bij het stadshart van Alkmaar
  • Makkelijk bereikbaar van de Singelgracht garage

 Doelgroep beoordeling

Gezin: Er is geen aparte speelhoek, maar aangezien het ruim opgezet is kunnen kinderen lekker rond lopen. Er is een apart kindermenu en in de damestoilet is er een verschoningsmat.

Diervriendelijk: Honden zijn er welkom, helaas staat er geen water……

Date: Geschikt om er af te spreken, het is ruim opgezet, ziet er van binnen  goed uit (fris en fruitig).

Vrienden: Ideaal om op het terras af te spreken, ook voldoende verschillende biertjes en het Gulden Vlies organiseert ook verschillende evenementen

Zakelijk: Je kunt hier prima of zakelijk af spreken of werken. Ruim opgezet, gratis internet en de auto kun je makkelijk kwijt in de parkeer garage.

Interieur

 

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.