Bij Babette Lunch- en Tearoom Haarlem review

Bij Babette Lunch- TearoomAlgemene beschrijving

Vanaf het station richting het centrum van Haarlem liep ik al een paar keer langs dit leuke gezellige tentje. Hier moest ik zeker een keer naar toe! Eindelijk was het zover. Bij Babette is een lunch- en tearoom, gezellig ingericht met oude tafels en stoelen. Bij Babette kan je genieten van heerlijke thee. Deze verschillende theesoorten zijn ook te koop. Wel wat aan de prijzige kant, maar de smaak beloofd veel goeds. Dit kan ook niet anders, want de tearoom wordt gerund door een Engelse dame. Erg leuke bediening en een ongedwongen sfeer. De taarten en scones zagen er geweldig uit, deze gaan we zeker nog een keer proeven!


 

Eten en drinkenCappu Bij Babette

We starten met een cappuccino geserveerd in erg leuk servies! Na deze kom cappuccino hadden we ook wel even genoeg. We kwamen er tenslotte om te lunchen, dus koos ik voor de dik gesneden sandwich smoked chicken en mijn vriendin voor (nog dikker gesneden) sandwich smoked salmon. Voor beide broodjes betaalde we € 8,50 per stuk. Klanten die later binnen kwamen dan ons, kregen erg snel hun bestelling en wij maar wachten. Toch maar even naar de bar om te vragen waar ons brood bleef… O jee, er is iets mis gegaan! Niet veel later kwamen onze broodjes. Zo dik gesneden brood hadden wij nog nooit gegeten, maar wat was het lekker! Omdat wij lang op onze broodjes moesten wachten kregen we een drankje van de zaak aangeboden. Ik ging voor een jus d’orange en mijn vriendin voor een spa blauw. De jus d’orange was niet vers en de spa blauw was vast een glas water. Maar…, het was gratis, dus we mogen niet klagen. We komen zeker nog een keer terug om te genieten van de afternoon tea met uiteraard iets lekkers erbij.

 

Bij Babette TearoomDoelgroep beoordeling

Gezin: Je dochter of zoon zal hier zeker genieten van een scone of lekker stuk taart. Het is niet geschikt om lang te blijven tafelen met kleine kinderen.  

Vrienden: Zeker erg gezellig om hier met je vrienden te genieten van een kop thee met iets lekker of een lunch!

Dating: Niet geschikt. De tearoom is te klein, iedereen kan meeluisteren.

Zakelijk: Niet geschikt. Wel kan je hier een keer een stuk taart of een heerlijke scone halen voor je collega’s.

Weetjes over Bij Babette

  • Goede locatie in het mooie/gezellige Haarlem op slechts een korte loopafstand van het trein- en busstation.
  • Je kan zelf een thee laten samenstellen en/of de kruiden kopen voor thuis.
  • Elke theesoort heeft een eigen verhaal geschreven door de eigenaresse.

Adres: Kruisstraat 31, 2011 PW Haarlem   www.bijbabette.com

Openingstijden keuken van 9.00 uur tot 17.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.