SkyLounge Amsterdam review

Algemene beschrijving

Op een prachtige zonnige zaterdagochtend had ik een koffie date in Amsterdam. Dus hup in de trein richting Amsterdam. Afgesproken op het Centraal Station en na slechts 10 min SkyLounche Amsterdam uitzichtlopen zijn we uiteindelijk beland bij SkyLounge (DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station).

Nadat we op de 11e verdieping uit de lift stapten, werden we getrakteerd op een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en ‘t IJ.  Het interieur ziet er goed uit, modern design. De bediening vriendelijk. Jammer dat de muziek te hard stond. Overdag wil je lekker rustig kunnen praten.

Drinken

En dan de prijs… neem je portemonnee mee! Wij hebben het gehouden bij een cappuccino. Sky lounge koffieHier krijg je wel een heerlijk stukje nougat, een bonbon en koekje bij. Het tweede kopje was gratis, dat mag ook wel, want je betaald € 6,25 voor alle soorten koffie.

SkyLounge Amsterdam eten drinkenEten

Omdat de lunch ook aan de prijzige kant is, hebben wij gekozen voor warme appeltaart. En warm was de appeltaart! Even laten afkoelen en dan heerlijk smikkelen. Schrik niet… voor dit lekkernij hebben wij € 7,50 betaald.

Terras

Op een zonovergoten dag is het heerlijk vertoeven op het terras van SkyLounge. Met een prachtig uitzicht over onze hoofdstad!

Sky Lounge terras

 

Weetjes over SkyLounche

  • Gratis Wifi
  • Prachtig uitzicht over de stad
  • Prachtig uitzicht over ’t IJ
  • DJ / Dansen
  • Restaurant
  • Centraal gelegen

Doelgroep beoordeling

Gezin: Persoonlijk vind ik het niet geschikt voor een gezin met kleine kinderen. Geen speelhoek aanwezig.

Vrienden: Leuke gelegenheid om af te spreken met vrienden, voor een hapje  en een drankje, ruimte genoeg. Zoals ik reeds eerder heb vermeld; neem je portemonnee mee! Voor een biertje betaal je € 5,00.

Date: Centraal gelegen dus prima om af te spreken, alleen de muziek staat overdag te hard.

Zakelijk: SkyLounge is het ideale meeting point voor zowel een zakelijke als privé afspraak. Goed bereikbaar vanaf het Centraal Station en voldoende parkeergelegenheid.

Tip ‘EYE Film Instituut Nederland’

Wil je na de koffie toch nog genieten van een (betaalbare) lunch, neem dan een keer de pond achter het Centraal Station en ga naar het EYE Film Instituut Nederland. Vanaf de pont linksaf en je bent lopend binnen 3 minuten bij EYE. Het spectaculaire gebouw van EYE is een echte blikvanger! Geniet daar van een film, tentoonstelling of lunch met een prachtig uitzicht over het ‘t IJ en de stad.

Adres: Oosterdoksstraat 4, 1011 DK te Amsterdam

Openingstijden en adres

Maandag              11.00 – 01.00
Dinsdag                11.00 – 01.00
Woensdag            11.00 – 01.00
Donderdag           11.00 – 01.00
Vrijdag                  11.00 – 02.00
Zaterdag               11.00 – 02.00
Zondag                 11.00 – 01.00

Adres: Oosterdoksstraat 4, 1011 DK te Amsterdam

 

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.